CHRISFISH

Torsk – friskfanget

Man betragter torsken som den vigtigste konsumfiskeart for dansk fiskeri i økonomisk henseende. Torsk er vidt udbredt i det østlige Atlanterhav, Nordsøen og i de indre danske farvande. Hvert år udgør den samlede danske fangst ca. 30.000 ton.

I senere år har det været nødvendigt at begrænse fiskeriet for at beskytte torskebestanden. Hos Chrisfish Danmark A/S bakker vi altid op om tiltag, der har til formål at fremme bæredygtigt fiskeri.

Kvaliteten er altid i højsædet hos Chrisfish Danmark. Vores nøgleord er kvalitetssikkerhed, for os er det vigtigt, at vores produkter lige fra ferske fisk til rejer i lage altid er identiske med høj kvalitet og gode smagsoplevelser.

Vi har fokus på dig som kunde, og derfor er det naturligt, at vi møder vores kunder med respekt, forståelse og fleksibilitet.

Torsk – Uendelige tilberedningsmuligheder

Torsk er en fedtfattig rundfisk af fremragende spisekvalitet. Den har længe været en vigtig del af danskernes kost. Før i tiden blev den spist saltet og tørret i form af klipfisk eller stokfisk. I dag spiser danskerne torskefileter næsten udelukkende fersk. Man kan tilberede torskefileter ved at dampe, koge eller fritere dem. Man kan også vælge at spise dem ovn- eller pandestegt. Tilberedningsmulighederne er derfor næsten uendelige.

Hos Chrisfish Danmark A/S har vi et langt og fortroligt forhold til torskefileter, torskeloins og haler. Vores virksomhed har siden vores grundlæggelse i 1962 beskæftiget sig med afsætning og levering af torsk. Vi kender fisken og dens fantastiske egenskaber. Derfor kan vi ikke andet end at anbefale den. Vi går ud fra, at det også er din holdning.

Vi tror på, at et godt arbejdsmiljø, med glade medarbejdere, bidrager til en endnu bedre service og tilfredshed blandt vores kunder, derfor kontakt os gerne.

Kontakt Chrisfish A/S i dag på tlf.:+45 96 20 21 00 (fersk fisk) og på tlf.:+45 96 20 21 01 (lageprodukter). Eller skriv venligst til os på mail chrisfish@chrisfish.dk

Torsk