CHRISFISH

CSR

Miljøhensyn

Hos Chrisfish Danmark er vi opmærksomme på, at vi som virksomhed har et ansvar over for miljøet. I de daglige rutiner på vores kontorer og i vores produktioner har vi derfor fokus på bl.a. el- og vandbesparelse, affaldssortering og genbrug samt reducering af energiforbrug og spildevandsudledning. På rejefabrikken tilstræber vi ligeledes løbende at udvikle produktionsprocesser, der mindst muligt belaster miljøet.

Medarbejdere

Hos Chrisfish Danmark ønsker vi at skabe et godt og sikkert arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Vi har fokus på kommunikation og lytter til vores medarbejderes input. Vi ved, at vores ansatte og deres viden, samt engagement er en af de absolut vigtigste ressourcer for vores virksomhed, da netop vores medarbejderes engagerede indsats er forudsætningen for fortsat vækst og indtjening hos Chrisfish Danmark.

Socialt engagement i lokalområdet

Chrisfish Danmark er et ægte bysbarn og lægger derfor stor vægt på at støtte forskellige foreninger og aktiviteter i lokalområdet. Vi ser en vigtighed i, at lokalsamfundets borgere – gamle som unge – har mulighed for at dyrke sunde fritidsinteresser med indhold og fællesskab.

Vi yder derfor støtte til følgende aktiviteter:

  • Lokalsport på elite- og amatørplan
  • Børn-og-ungearbejde
  • Kultur og lokale seværdigheder