CHRISFISH

Jomfruhummer – Nephrops norvegicus

Hos Chrisfish har vi gennem årtier serviceret vores kunder med jomfruhummere opkøbt på vores lokale fiskeauktioner samt håndteret direkte landinger af bæredygtige MSC-certificerede trawlere til vores pakhus i Frederikshavn.

Jomfruhummeren fiskes året rundt i Kattegat, Skagerrak og Nordsøen. Natfiskeri er det mest almindelige om sommeren, fiskeri om dagen er det mest foretrukne om vinteren.

”Kattegats guld” er en højt værdsat delikatesse især hos vores sydeuropæiske kunder, og med vores investering i topmoderne produktionsudstyr, er vi i stand til at opfylde stort set alle ønsker om størrelser og pakninger.

Vores jomfruhummere ferskpakkes eller lynindfryses på nitrogenanlæg, og denne metode giver det optøede produkt en kvalitet, der ligger tæt på den oprindelige – både hvad angår smag og æstetiske fremtræden.

Produktsortiment

EMBALLAGE

Vi producerer vores frosne jomfruhummere i mange forskellige forpakninger og versioner– pap, miljøvenligt plast eller polystyren– alt efter kundens ønske.

 

PRIVATE LABEL

Konceptet private label er et hurtigt voksende forretningsområde, som stort set alle supermarkedskæder i verden efterhånden har gjort til en del af deres forretningsstrategi. Hos Chrisfish Danmark A/S producerer vi således store partier som private labels på vegne af både nationale og internationale detail- og grossistkunder.

SALGSKANALER

Vi betjener vores kunder fra vores salgskontor på fabrikken i Frederikshavn, hvor vi fra tidlig morgen til sen eftermiddag er i direkte kontakt med auktioner, kunder, produktion og de vognmænd, der transporterer vores varer.

På denne måde har vi fingeren på pulsen, hvilket giver os mulighed for hurtigt og effektivt at planlægge og ekspedere ordrer afgivet af kunden med kort varsel.

Vi leverer dagligt ferske og frosne jomfruhummere til hovedsageligt de sydeuropæiske markeder, samt servicerer vores hjemmemarked. Med direkte landinger og indkøb på morgenens auktioner, imødekommer vi vores kunders alsidige ønsker om pakninger, størrelser og emballager.