CHRISFISH

FERSK FISK

Hos Chrisfish Danmark har vi et stort udvalg af nylandede kvalitetsfisk, som vi hver morgen opkøber på de danske og svenske auktioner, sælger, samt transporterer til kunder i hele Europa. Vi leverer altid den bedste kvalitet direkte fra Nordsøen, Skagerrak, Kattegat og Østersøen.

Opkøbet af friske fisk foretages hver morgen af vores egne folk i auktionshallerne, der med deres faglige ekspertise, samt øjne og hænder på fisken sikrer Chrisfish de bedste råvarer til de bedste priser. På denne måde opfylder vi vores kvalitetsbevidste kunders krav om høj produktkvalitet.

Vi er en leveringsstærk partner og har dagligt afgange med ankomst op til 5 dage om ugen til vores kunder i Europa.

Produktsortiment

Produktionsfaciliteter

I vores moderne pakhus i Hanstholm har vi igennem årtier oppakket og forarbejdet råvarerne købt på de vestjyske fiskeauktioner. Vi bestræber os på at tilbyde vores kunder dagens fangster af højeste kvalitet og imødekommer deres ønsker om diverse forpakninger og udskæringer.

Ligeledes modtager vi ugentligt ferskvandsfisk fra Baltikum til videreforarbejdning og salg.

I vores filetafdeling håndskærer vi dagligt både rund og fladfisk. Disse højkvalitetsprodukter bliver hovedsageligt afsat på hjemmemarkedet og ender på de kritiske forbrugeres tallerkener.

SALGSKANALER

Vi betjener vores kunder på deres hovedsprog fra vores salgskontorer i Frederikshavn og Hanstholm. Gennem årelange relationer opbygget på tillid og seriøsitet kender vi vores kunders høje kvalitetskrav og via personlig betjening bestræber vi os på at yde en service i særklasse. Med vore interne opkøbere på auktionerne har vi fingeren på pulsen og kan agere hurtigt og effektivt på spontane efterspørgsler.