CHRISFISH

Om Chrisfish

Chrisfish Danmark A/S har siden sin grundlæggelse i 1962 beskæftiget sig med afsætning af fisk og skaldyr til bl.a. fiskegrossister, food service kunder og supermarkeder i hele Europa.

Vi opkøber, forarbejder og leverer både frosne og nyfangede kvalitetsfisk og skaldyr, samt producerer og sælger rejer, samt andre skaldyrsprodukter i lage.

HØJ KVALITET

Hos Chrisfish Danmark er kvaliteten altid i højsæde. Kvalitetssikkerhed er derfor også et nøgleord i vores virksomhed; for os er det vigtigt, at vores produkter lige fra ferske fisk til rejer i lage altid er identiske med høj kvalitet og gode smagsoplevelser.

Vi har fokus på dig som kunde, og derfor er det naturligt, at vi møder vores kunder med respekt, forståelse og fleksibilitet.

Vi er ligeledes en virksomhed med øje for menneskelige værdier. Vores medarbejdere er et særdeles vigtigt aktiv, og derfor tager vi et engageret ansvar for at skabe gode arbejdsvilkår for alle.

Vi tror nemlig på, at et godt arbejdsmiljø, med glade medarbejdere, bidrager til en endnu bedre service og tilfredshed blandt vores kunder.

HISTORIE

Grundlæggelse

Chrisfish Danmark blev grundlagt i 1962 af den lokale fisker, Christian E. Bertelsen. Christian landede sine fangster i den engelske havneby Grimsby, hvor han oplevede stor efterspørgsel efter danske fisk. Derfor bestemte han sig for at starte sit eget fiskeeksportfirma i Frederikshavn med salg af “Chris’ danske fisk til England” – heraf navnet Chrisfish Danmark.

Udvikling af Chrisfish A/S

Siden grundlæggelsen i 1962 har Chrisfish Danmark løbende udviklet sig med to fabrikker i Frederikshavn og datterselskabet Chrisfish Hanstholm.

Vi har i dag ca. 50 ansatte og er repræsenteret på alle danske fiskeauktioner i form af interne og eksterne opkøbere. Vi sælger til kunder på næsten alle skandinaviske og syd- og vesteuropæiske markeder.

Tidslinje fra 1962 til i dag:

 • 1962 Chrisfish Danmark grundlægges af Christian E. Bertelsen
 • 1963 2. generation træder til: Christian E. Bertelsens søn, Ole Bertelsen, overtager ledelsen af Chrisfish Danmark
 • 1967 Oprettelse af nyt salgskontor i Hanstholm
 • 1995 Afdelingen i Hanstholm omlægges til et datterselskab og får navnet Chrisfish Hanstholm ApS (50% ejet af 5 partnere og 50% ejet af Chrisfish Danmark A/S)
 • 1997 3. generation træder til: Ole Bertelsens ældste søn, Niels-Erik Bertelsen, overtager ledelsen af Chrisfish Danmark
 • 2007 Udflytning af Chrisfish Danmarks rejeproduktion fra Fiskerihavnsgade i Frederikshavn til nyopført fabrik på Nordhavnsvej i Frederikshavn
 • 2019 Installering af nye produktionsanlæg til jomfruhummerproduktion på Fiskerihavnsgade.
 • 2020 Udbygning og renovering af vores pakhus og produktionslokaler i Hanstholm

Vision & værdier

Chrisfish Danmark har som mål at have tilfredse kunder, der har fuld tillid til, at vi altid yder vores bedste for dem og deres forretning. Derfor garanterer vi opfyldelse af leveringsaftaler, højeste produktkvalitet til fair priser, samt stor fleksibilitet og god service.

Chrisfish Danmark ønsker at være en respekteret partner i fiskebranchen, det er derfor kendetegnende for Chrisfish Danmark, at vores produkter altid har en ensartet og høj kvalitet, samt at vores service og leveringsdygtighed altid er i top.

Chrisfish Danmarks ledelse er ansvarsbevidst, men samtidig visionær og vækstorienteret. Vi holder fokus skarpt rettet på bæredygtige investeringer inden for produktion, logistik og råvareindkøb, så vi kan forblive konkurrencedygtige og fortsætte vores produktion i Danmark og derved opretholde arbejdspladser i lokalområdet.

I det hele taget skal Chrisfish Danmark over for kunder, leverandører, medarbejdere, myndigheder og offentligheden være en kompetent og troværdig virksomhed.

Værdigrundlag

 • Troværdighed
 • Mennesker
 • Miljø
 • Faglig kompetence og sund fornuft
 • Partnerskab og respekt
 • Ansvarlighed og god forretningssans
 • Drive og åbenhed over for forandringer