CHRISFISH

Chrisfish lageprodukter

På vores rejefabrik producerer vi et bredt sortiment af lageprodukter af højeste kvalitet, som vi dagligt leverer til vores kunder rundt om i Europa. Vi er yderst fleksible, hvad angår emballage og levering – i princippet kan du som kunde hos Chrisfish Danmark få sammensat præcist det sortiment, du ønsker at føre. Vores produkter er egnede til food service, grossist- og detailhandel samt som private label.

Vi har investeret i branchens mest moderne produktionsudstyr og lagerfaciliteter, der sikrer os stor ydeevne og produktionskapacitet til at opfylde den stadig stigende efterspørgsel efter vores lageprodukter.

Alle vores produkter overholder ethvert europæisk krav om fødevaresikkerhed, og vi opdaterer os løbende om eventuelle ændringer på området.

Produktsortiment

Emballage

Vi producerer vores lageprodukter i mange forskellige bøtte- og spandestørrelser – lige fra 100g til 10kg – alt efter kundens ønske. Små og mindre bøtter som f.eks. 170g og 450g aftager detailhandlen, hvorimod bøtter med 900g er den foretrukne størrelse blandt vores food service- og grossistkunder. Store 6 til 10kg’s spande leverer vi hovedsageligt til salatfabrikker og sandwichkæder.

Private label

Konceptet private label er et hurtigt voksende forretningsområde, som stort set alle supermarkedskæder i verden efterhånden har gjort til en del af deres forretningsstrategi. Hos Chrisfish Danmark A/S producerer vi således store partier lagevarer som private labels på vegne af både nationale og internationale detail- og grossistkunder.

Salgskanaler

Vi betjener vores kunder fra vores salgskontor på fabrikken i Frederikshavn, hvor vi fra tidlig morgen til sen eftermiddag er i direkte kontakt med produktionslederen og de vognmænd, der transporterer vores varer.

På denne måde har vi fingeren på pulsen, hvilket giver os mulighed for hurtigt og effektivt at planlægge og ekspedere ordrer afgivet af kunden med kort varsel.

Store dele af salget af lageprodukter i Italien og Tyskland sker gennem lokale agenter, der med mange års erfaring i fødevarebranchen har stort kendskab til markederne.

Vores agenter gør det muligt for os at være geografisk tæt på vores kunder, og sikre os et altid opdateret indblik i de lokale markedsforhold. Agenterne repræsenterer Chrisfish netop der, hvor kunden befinder sig og kan via personlig betjening yde vores kunder den bedst mulige service.