CHRISFISH

Tigerrejer

Tigerrejer er varmtvandsrejer, som omfatter forskellige typer rejer, herunder kinarejer, Black Tiger rejer, og Vannamei rejer. Hovedparten af de tigerrejer på markedet bliver opdrættet på store farme i både Asien og Mellemamerika. De er store, grålige og har en kødfuld hale. Når man tilbereder tigerrejer, så bliver de rødlige ligesom rejer ved kogning. Chrisfish Danmark A/S leverer tigerrejer af typen Vannamei rejer. Vores rejer bliver opdrættet i Sydøstasien.

Når man hører, at Vannamei rejer bliver opdrættet i Sydøstasien, kan det godt være, at man bliver betænkelig. Men der er ingen grund til bekymring. På vores rejefabrik foretager vi dagligt fysiske og kemiske kontroller i produktionen. Vi råder nemlig over vores eget mikrobiologiske kontrollaboratorium. Vores laboranter foretager udførlige bakteriologiske analyser af både råvarer og færdigvarer hver eneste dag. Vi følger HACCP’s principper, som er et internationalt anerkendt ledelsesværktøj til styring af fødevaresikkerhed.

Tigerrejer – En skøn delikatesse

Vannamei rejer er ikke alene kæmpestore, men også lækre. Og det vigtigste af alt er, at du kan spise dem uden at bekymre dig, om de nu er blevet opdrættet bæredygtigt. Det skyldes, at vores tigerrejer er ASC-certificerede. ASC (Aquaculture Stewardship Council) stiller mange krav til farmene i Sydøstasien, hvis de ønsker at blive certificeret. Nogle af kravene er, at farmene skal begrænse anvendelsen af antibiotika, sikre at produktionen sker med hensyntagen til lokalsamfundet og benytte fiskefoder, der ikke er produceret af overfiskede arter.

Vores leverandører overholder disse krav og mange flere. Derfor kan du være sikker på, at vores Vannamei rejer er af højeste kvalitet og ikke belaster miljøet. Vi tager aldrig let på kvaliteten af de fisk eller skaldyr, vi leverer. For os er fødevaresikkerheden og hensyntagen til miljøet en vigtig del af vores kerneværdier. Kontakt Chrisfish A/S i dag på tlf.:+45 96 20 21 00 (fersk fisk) og på tlf.:+45 96 20 21 01 (lageprodukter). Eller skriv venligst til os på mail chrisfish@chrisfish.dk

Tigerrejer