CHRISFISH

Jomfruhummer

Som bekendt har den rødgule jomfruhummer andre betegnelser, såsom dybvandshummer. Man omtaler den som en storkrebs, der kan blive op til 24 cm lang. Jomfruhummeren findes i både Kattegat, Skagerak og Nordsøen. Nogle kilder betragter den som det vigtigste skaldyr i Europa kommercielt set. Efterhånden er dybvandshummer blevet en mere populær spise end den almindelige hummer. Hos Chrisfish indtager jomfruhummere en fornem plads i vores sortiment.

Hos Chrisfish Danmark A/S beskæftiger vi os med afsætning af fisk og skaldyr. Vores kunder er fiskegrossister, food service kunder og supermarkeder i hele Europa. Vi opkøber og sælger frosne og nyfangede kvalitetsfisk. Vi er også kendt for de rejer og skaldyrsprodukter i lage, som vi forarbejder og leverer på det danske marked og i hele Europa.

Jomfruhummer – En delikat spise

Man kan ikke overdrive, når man betegner dybvandshummeren som en delikat spise. Der er altså tale om en gastronomisk delikatesse, som forfører smagsløgene. Dybvandshummerens kød minder meget om den almindelige hummers, men der er en væsentlig forskel. Kødet på bogstavhummeren, som sidder i halen og kløerne, har en lidt finere konsistens. Den hører til kategorien mager fisk og menes at være særlig rig på jod, selen og zink. Hos Chrisfish Danmark A/S leverer vi jomfruhummere, der er blevet fanget få timers sejlads fra Frederikshavn, hvor vi holder til. Det drejer sig om hummere, der lander levende og bliver håndlagt i termokasser.

Hos os er kvaliteten altid i højsæde. Kvalitetssikkerhed er derfor også et nøgleord i vores virksomhed. Vi sørger for, at vores kunder får hummere af højeste kvalitet. Vi gør os altid umage, så vores kunder får sig en god oplevelse, når de handler hos os. Kontakt Chrisfish A/S i dag på tlf.:+45 96 20 21 00 (fersk fisk) og på tlf.:+45 96 20 21 01 (lageprodukter). Eller skriv venligst til os på mail chrisfish@chrisfish.dk

Jomfruhummer