CHRISFISH

Søtunge

Man kan nævne mange finurligheder ved søtungen. Fiskens små øjne er fx placeret tæt på hinanden kun på den højre side af kroppen. Det giver fisken en underligt udseende, men samtidig har fisken mulighed for at holde øje efter eventuel føde. Det er især brugbart, når fisken er halv-begravet i sandet. På den måde bliver søtungen næsten usynlig. En anden usædvanlig ting er, at fisken i dens unge alder har øjnene, der sider på hver side af kroppen ligesom andre fladfisk. Men så forvandler den sig, når den er en cm lang. Hos Chrisfish Danmark A/S kan du bestille søtunge både friske og frosne.

Hos Chrisfish Danmark A/S har vi altid forstået, hvorfor søtungen er så eftertragtet. Det er fordi det drejer sig om en fisk, der kan defineres som en delikatesse, der har en mild smag. Mange kokke priser fisken for dens smør-søde smag. Derudover sætter man også pris på, at man let kan lave fiskefileter af dens kød. Søtunge lever i det nordøstlige Atlanterhav og Middelhavet.

Søtunge – Vi leverer friske og frosne

Hos Chrisfish Danmark A/S får du friske søtungefileter leveret i termokasser eller også frosne fileter, hvis du foretrækker det. Vi har siden 1962 beskæftiget os med afsætning af fisk og skaldyr. Derfor har vi stor erfaring med at leverer fersk fisk af højeste kvalitet. Vores kunder omfatter fiskegrossister, food service kunder og supermarkeder i hele Europa.

Vi opkøber, forarbejder og leverer både frosne og friskfangede kvalitetsfisk. Vi producerer også rejer og andre skaldyrsprodukter i lage. Mange af vores produkter er IFS-certificerede. Det betyder altså, at de lever op til de højeste standarder, man har opstillet til fødevareindustrien i Europa. Det er netop grunden til, at vi får lov at sælge vores produkter til de største supermarkedskæder i kontinentet. Kontakt Chrisfish A/S i dag på tlf.:+45 96 20 21 00 (fersk fisk) og på tlf.:+45 96 20 21 01 (lageprodukter). Eller skriv venligst til os på mail chrisfish@chrisfish.dk

Søtunge