CHRISFISH

Havtaske

Havtaske – Går under mange navne, bl.a. bredflab, gumminakke og harley-davidson. Det sidste er vist dog ikke i tråd med motorcykel-producentens markedsføringsstrategi. For hvis havtasken skulle deltage i en skønhedskonkurrence, ville den sikkert vinde præmien som den grimmeste af alle fisk i havet. Den har nemlig en fladtrykt krop og for enden sidder den store brede mund, som ikke passer godt sammen med resten af kroppen. Heldigvis behøver du ikke at forholde dig til fiskens udseende, fordi vi ved Chrisfish Danmark A/S kun leverer havtaskefileter og havtaskekæber både friske eller frosne. Så du slipper altså for at skulle stirre på fiskens grimme fjæs.

Nå, spøg til side. Havtasken er i virkeligheden en udsøgt og mager delikatessefisk. Man sammenligner faktisk havtaskens kød med hummerhaler. Det gælder både smag og konsistens. Det er der mange, der bliver overrasket over. De har nok haft en forestilling om, at fiskens udseende hænger sammen med dens smag. Men som du ved, så kunne de ikke tage mere fejl! Chrisfish Danmark A/S tilbyder havtasker af top kvalitet.

Havtaske – Friske og frosne havtaskefileter

Når du bestiller havtaske eller havtaskefiletter hos os, så er det dig, der bestemmer, om de skal være friske eller frosne. Hvis du er interesseret i friske fileter, så bestemmer du selv, hvad for en emballage du vil have. Selvfølge sikre alle vores emballager, at fileterne bevares friske og smagfulde i lang tid. Du skal vide, at vores kvalitetspolitik overholder den nationale lovgivning, der gælder på de markeder, hvor Chrisfish Danmarks produkter sælges. Det omfatter ikke mindst landenes miljømæssige lovkrav. Vi sørger nemlig for, at vores medarbejdere får den nødvendige uddannelse og træning.

Vores kvalitetsstyringssystem, som bygger på HACCPs principper, opdateres og forbedres som følge af intern forskning og omverdenens udvikling inden for den branche, Chrisfish Danmark A/S opererer i. Det er din garanti for, at vores produkters kvalitet og friskhed altid er i orden.

Kontakt Chrisfish A/S i dag på tlf.:+45 96 20 21 00 (fersk fisk) og på tlf.:+45 96 20 21 01 (lageprodukter). Eller skriv venligst til os på mail chrisfish@chrisfish.dk

Havtaske