CHRISFISH

Fiskeeksportør

Hvad skal man kigge efter, når man gerne vil finde en pålidelig fiskeeksportør? Hos Chrisfish Danmark A/S mener vi, at man for det første skal kigge efter, om fiskeeksportøren kan garantere, at produkterne i sortimentet er af høj kvalitet. Vi bryster os af, at vi i vores produktion anvender HACCP, som er et internationalt anerkendt ledelsesværktøj til styring af fødevaresikkerhed. Det sætter os i stand til at identificere, vurdere og styre risikofaktorer.

De danske fødevaremyndigheder udfører periodiske kontroller af vores produktionsfaciliteter, produktionsprocesser og produkter. Det er ikke for at prale, men vi scorer altid højt, fordi hos os er kvalitet noget, vi i allerhøjeste grad værner om.

Chrisfish Danmark A/S – Fiskeeksportør med mange års erfaring

Chrisfish Danmark A/S blev grundlagt i 1962. Siden da har kvaliteten altid været i højsæde. For os er kvalitetssikkerhed et nøgleord, som guider os i vores bestræbelser for at tilbyde produkter, som er lig med høj kvalitet og gode smagsoplevelser.

Vores produkter har en række certificeringer. En af dem er IFS (International Food Standard) certificering, som er en anerkendt international fødevarestandard. Formålet dermed er at sikre kvalitet og fødevaresikkerhed i detailleddet, når det gælder ressourcestyring, ledelsens ansvar, personalepolitik, produktionsflow, laboratorieanalyser, mm. Det er noget en fiskeeksportør skal kunne leve op til. Og det gør vi.

En anden certificering er MSC (Marine Stewardship Council), som er en uafhængig mærkningsordning for miljøvenligt og bæredygtigt fiskeri. Denne certificering kan man tydeligt se på vores produkters emballage. En tredje certificering, der har betydning for fisk, der opdrættes på fiskefarme, er ASC (Aquaculture Stewardship Council). ASC-certificering bevilges kun de fiskefarme, der ønsker at drive et bæredygtigt erhverv. Denne mærkning giver producenter og forbrugere mulighed for at træffe et bæredygtigt valg. Du kan også finde denne mærkning på vores produkter.

Det mener vi, er en væsentlig certificering, der gør os til en pålidelig fiskeeksportør. Kontakt Chrisfish A/S i dag på tlf.:+45 96 20 21 00 (fersk fisk) og på tlf.:+45 45 96 20 21 01 (lageprodukter). Eller skriv venligst til os på mail chrisfish@chrisfish.dk

Fiskeeksportør