CHRISFISH

Rejer i lage

På vores rejefabrik producerer vi et bredt sortiment af lageprodukter af højeste kvalitet. Rejer i lage er et af de produkter, vi er mest kendt for. Vi råder over moderne produktionsudstyr og lagerfaciliteter. For os ved Chrisfish Danmark A/S er det enorm vigtigt, at vi altid leverer de lageprodukter, som vores kunder efterspørger. Derfor udvider vi løbende vores produktionskapacitet, sådan at vi altid er i stand til at imødekomme den stadig stigende efterspørgsel, du er interesseret i. Vi er er meget fleksible i forhold til levering.

Chrisfish Danmark A/S tilbyder dig mulighed for at sammensætte dit sortiment ligesom du ønsker det. Det samme gælder for den emballage, du vælger og de leveringsvilkår, du foretrækker. Vores produkter egner sig nemlig til food service, grossist- og detailhandel. Men de kan også leveres som private label. Hos os er det dig, der bestemmer, hvad vi skal gøre for dig. Så fleksible er vi.

Rejer i lage, som er store og smagfulde

Vores rejer i lage overholder ethvert europæisk krav om fødevaresikkerhed. Vi opdaterer os løbende om eventuelle ændringer på området. Så du kan altid være sikker på, at de rejer i lage, vi leverer, lever op til alle nuværende krav. Vi tilbyder frosne, koldvandsrejer og håndpillede Chilerejer. Vi leverer også rejer i lage.

Disse dybhavsrejer har en smag og konsistens, som gør dem til noget særligt. De smager af saltvand med et sødligt præg. Deres konsistens kan beskrives som fast og saftig. Så man må sige, at rejerne bevarer en frisk smag. Derudover kommer en del af vores rejer fra bæredygtigt og miljørigtigt fiskeri. Af den grund er disse blevet certificeret af MSC (Marine Stewardship Council), som kontrollerer, at rejerne er vildtfangede og bæredygtige. Det siger sig selv, at det er noget, vi stolte over. Kontakt Chrisfish A/S i dag på tlf.:+45 96 20 21 00 (fersk fisk) og på tlf.:+45 96 20 21 01 (lageprodukter). Eller skriv venligst til os på mail chrisfish@chrisfish.dk

Rejer i lage