CHRISFISH

Frisk fisk

Frisk fisk eller fersk fisk er bare bedre. Det gør sig gældende, når man tænker på fiskens udseende, konsistens, lugt og smag. Disse kendetegn siger en masse om fiskens friskhed. Frisk fisk har frisk duft af havvand. Øjnene på fisken er klare og ikke indsunkne. Skindet er blankt og glinsende. Gællerne er røde og ikke slimede. Kødet på fisken er fast og spændstigt. Disse tegn er afgørende for at kunne vurdere, om der er tale om frisk fisk. Hos Chrisfish Danmark A/S er vi altid opmærksomme på ovennævnte tegn. De ferske fisk, vi leverer, efterlever altid den beskrivelse, vi lige har lavet.

Hos Chrisfish Danmark A/S har vi et stort udvalg af nylandede kvalitetsfisk. Vi opkøber på de danske og svenske auktioner hver morgen. Vi leverer altid den bedste kvalitet direkte fra Nordsøen, Skagerrak, Kattegat og Østersøen. Vores fagligt stærke medarbejdere sikrer, at vi altid kan tilbyde de bedste råvarer til de bedste priser. Vores medarbejdere bruger deres faglighed, øjne, hænder og ikke mindst næser, når de udvælger de råvarer, vi byder vores kunder i hele Europa. På denne måde opfylder vi vores kvalitetsbevidste kunders krav om høj produktkvalitet.

Chrisfish Danmark A/S – Frisk fisk fra auktion til levering

Som allerede sagt sikrer vi os altid, at de fisk, vi opkøber, er friske. Men for at kunne sørge for, at vores kunder gang på gang modtager frisk fisk, så har vi udviklet et velfungerende system med hensyn til transport og logistik. Vi er derfor en leveringsstærk partner. Vi har daglige afgange med ankomst op til 5 dage om ugen, uanset hvor i Europa vores kunder befinder sig.

Nogle af de råvarer, vi tilbyder som fersk fisk, er fladfisk som søtunge, skærising, rødspætte, skrubbe, rødtunge, pighvar, slethvar og helleflynder. Vi leverer også rundfisk som torsk, kuller, kulmule, lange, mørksej, lyssej, fjæsing og havtaske. Vi afsætter tilmed fiskerloins, fileter og haler af torsk, mørksej og lyssej. Vi sælger selvfølgelig også følgende ferskvandsfisk: sandart, gedde, aborre, helt samt vildlaks. Og sidst men ikke mindst er der et skaldyr, vi holder af, navnlig jomfruhummeren, som du til enhver en tid kan bestille enten frisk eller frossen.

Kontakt Chrisfish A/S i dag på tlf.:+45 96 20 21 00 (fersk fisk) og på tlf.:+45 96 20 21 01 (lageprodukter). Eller skriv venligst til os på mail chrisfish@chrisfish.dk

Frisk fisk